El projecte Dóna'm la mà

Neix d'una experiència personal, de la necessitat de cobrir aquesta mancança que tenen els nostres avis i/o persones dependents que tant estimem i que per el nostre dia a dia no podem donar tota la atenció que voldriem.

Necessitem una persona que s'encarregui de cuidar i ajudar perque no estiguin sols, però ¿deixaríem a qualsevol que cuidés de les nostres avis o familiars amb algun tipus de dependència?

Evidentment que NO!

Per aquest motiu, des de Dóna'm la mà oferim la possibilitat de cuidar a totes les persones que necessitin ajuda per fer la seva rutina del dia a dia o simplement perque no estiguin sols, ja que, l'empatia, comprenssió, paciència i afecte són la nostra raó de ser.


¿Quin és el nostre objectiu?

Des de Dóna'm la mà  volem acompanayar-te en el teu dia a dia, donant suport i realitzant totes les tasques i activitats quotidianes que necessitis cobrir (higiene personal, neteja de la llar, alimentació, gestions mèdiques, etc.) o que simplement et satisfacin (conversar, passejar).

Perquè a Dóna'm la mà  el nostre principal objectiu és millorà el teu benestar i la teva tranquil·litat dins de la teva pròpia llar.

Afavorir la permanència en el teu domicili el major temps possible es una de les nostres prioritats. Volem garantir la teva independència i autonomia, proporcionar-te les cures i atenció necessàries i ens adaptarem a tu, al teu ritme de vida i al de la teva familia.

D'aquesta manera, t'ajudarem a tenir una millor qualitat de vida sense preocupacions, gaudint de les petites coses.

Les cuidadoras/es de Dóna'm la mà  són d'una qualitat humana excel·lent, et brindan tota l'assistència que necessites i quan la necessites, amb respecte, afecte i una gran professionalitat, perquè la teva vida segueixi amb normalitat i sense limitacions.