ASSISTENTES INTERNES, ¿SERVEI LES 24 HORAS?


Quan necessitem d'una cuidadora interna, ens trobem davant una situació complicada amb les nostres persones grans. La dependència, una situació a la qual hem de fer front pel fet que les famílies no disposen de tot el temps que volguéssin per a cuidar als seus familiars i que cada vegada tenim una societat més envellida. Per a moltes famílies és amb freqüència un llastima que no poden fer-se càrrec de les seves persones grans i necessiten un suport continuat.Què podem fer per a cuidar a la nostra gent gran?


Cuidadora interna o residència? és la pregunta més difícil i una decisió enormement important. Des de Dóna'm la mà  ens centrem exclusivament en el benestar i en la qualitat de vida de les persones dependents, el 85% de les persones grans prefereixen quedar-se a la seva casa, amb els seus records, les seves vivències i les seves pertinences personals, per això advoquem per fer que les situacions de dependència i ajuda no passin per canvis que puguin empitjorar la qualitat de vida i la salut de les nostres persones estimades.

A Dóna'm la mà  ens agrada cuidar els petits detalls en tots els sentits, és una característica més que defineix els nostres objectius de prestar serveis de qualitat, de confiança i amb la màxima flexibilitat. Volem proporcionar-te els serveis que estaves buscant, t'ajudarem a trobar a la persona que s'ajusta al perfil que necessites i per a això, t'escoltem, atenem les teves peticions i valorem sobretot el factor feed-back entre l'assistenta i la persona a cuidar.
Ens preocupem de tots els detalls per a oferir la millor atenció


El nostre personal és capaç de trobar a qui estaves buscant, i que a través del nostre mètode de selecció de personal trobar l'assistenta que millor s'adapti a les vostres necessitats.


Per aquest motiu, en Dóna'm la mà disposes de la confiança i l'assessorament d'un personal amb experiència en realització de processos de selecció de personal, coneixedors dels factors necessaris en cada cas i amb gran empatía.


Si desitges comptar amb una cuidadora interna per a un servei les 24 hores, sol·licita informació sense cap mena de compromís i comença a gaudir dels millors serveis professionals en selecció de personal i cura de persones grans, totalment adaptades a tu i als teus.

Quines tasques exerceix una assistenta interna?

 • Assistència de l'usuari en les seves necessitats.
 • Realització de neteja general de la llar.
 • Les tasques de la cuina.
 • La higiene personal de l'usuari.
 • Realització de les comandes (compres i gestions).
 • Tasques d'acompanyament.
 • Acompanyament en hospitals i visites mèdiques.


Quina diferència hi ha entre una cuidadora externa i una interna?


Quan els serveis que necessiten les persones grans requereixen d'una persona que estigui controlant i atenent les necessitats diàries, és podria dir que el més adequat és tenir una assistenta en règim intern, però vegem quals són les diferències entre internes i externes.


Externes


 • Horari preestablert.
 • Pernocten fora de la llar on presten el servei d'atenció.
 • Es paguen a part hores extres que vostè requereixi.


Internes


 • La relació entre la treballadora i la persona a cuidar és fa més familiar.
 • El temps de servei és molt més ampli en relació amb una externa.
 • Quan no és necessita més servei la interna pot descansar o prendre's el dia lliure.
 • Més adaptabilitat en la llar que cuida.
 • Necessiten allotjament en la pròpia llar.


Quins dies té festa la cuidadora?


Un dia i mig per setmana és l'obligatori, els dies festius s'han d'adequar al que vostè necessiti, on la cuidadora interna si ho desitja dormirà fora de la llar on treballa. Però existeixen mes formules, algunes poden ser:


 • Que la treballadora interna tingui un dia i mig de festa i les hores que no requereixi servei pugui prendre's el dia lliure, però ha de tornar a casa a dormir per cuidar al usuari a la nit, aquesta opció dóna mes hores lliures a la treballadora sense comptar la del dia de festa obligatori.
 • Que la treballadora tingui un dia de festa, on prèviament ha de deixar tot preparat per al dia en què estigui absenta per complet, d'aquesta manera no se li troba a faltar. Aquesta és l'opció mes recomanada, així la treballadora interna pot desconnectar del treball mentalment de manera completa.


S'ha de tenir compte que una treballadora interna necessita tenir vida social a més del treball, tota persona necessita desconnectar així que el més convenient és que estudiï la millor opció i ens ho comuniqui per a buscar  una persona adequada. El dia de festa obligatori que la cuidadora interna té si fos necessari i urgent en la cura el supliríem amb una cuidadora només per a aquest dia, amb l'objectiu de no deixar sol a l'usuari. Això és opcional i ha de comunicar-ho sense problema si ho requereix.


Què succeeix si desitjo canviar a la cuidadora?

En cas que per algun motiu no estigui satisfet amb la cuidadora de règim intern que hem seleccionat, ens ho comunica perquè ràpidament i sense cost algun addicional en el servei reemplacem a la treballadora per una altra professional d'iguals característiques, ocupant-nos de tots els tràmits legals novament sense cost algun addicional per als nostres clients, això li dóna la garantia que sempre pot comptar amb nosaltres a la mínima incidència.Us feu càrrec dels contractes i gestions prèvies?

Si, gestionem altes i renovacions, vostè només digui'ns que és el que necessita i quan, nosaltres ens encarregarem de tot, amb el nostre servei s'estalviarà haver de preocupar-se pels contractes, seguretat social, nòmines, pagues i vacances. El nostre objectiu és donar el servei mes complet als nostres clients amb el qual estalviaran temps i diners.Tarifes de les cuidadores internes

Per a un millor assessorament quant a la tarifa d'una assistenta interna no dubtis a visitar-nos en la nostra oficina de Sant Celoni, t'explicarem amb tot detall el tema econòmic i t'ampliarem la informació, dubtes i preguntes que et vagin sorgint.