Benestar i Qualitat de vida

Els nostres principals objectius

La importància d'envellir a la Llar.

Els nostres avis passen molt de temps en la seva llar, més d'un 70% del seu temps i en la majoria dels casos prefereixen romandre la resta de la seva vida en els seus propis domicilis.

Per tant, no és nomes una llar, sinó la llar de tota una vida, el lloc en el qual tenen records dels seus moments més importants amb els seus fills, néts, amics, etc.

També la vida que ells han creat amb el seu entorn, el tracte amb els veïns, la compra a la botiga habitual, passejar per la zona, en definitiva, el lloc on ells volen estar i viure.

D'aquí que l'OMS (Organització Mundial de la Salut) recomani l'envelliment actiu a casa seva, indicant que la permanència a casa ofereix innombrables avantatges en la salut mental, física, en la seva seguretat i comoditat diàries.ASISTÈNCIA  DOMICILIÀRIA  EN  SANT CELONI  i  VOLTANTS A Dóna'm la mà  som experts en l'assistència a domicili de persones grans i persones amb dependència a Sant Celoni i voltants.
 Aportem solucions adaptades a les necessitats requerides en cada assistència, el nostre objectiu és augmentar la qualitat de vida de les persones en el seu dia a dia  i la tranquil·litat de les families de saber que no estan sols.


A Dóna'm la mà  busquem a cada assistència la tranquil·litat, seguretat i comoditat tant per l'usuari  que hem de tractar com per a les famílies, oferim un seguiment continu per garantir una satisfacció completa i permanent.
Estem disponibles les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. Serveis desde 1 hora fins a 24 hores. Tots els nostres serveis són personalitzats en base als requeriments i necessitats de cada familia.


El nostre equip estarà encantat d'informar-vos dels tots els serveis que oferim. Tenim una gran capacitat d'empatia, el que ens permet donar sempre una millor solució sempre pensant en el millor per els usuaris i les seves famílies.Entitat Registrada Nº S10307

Entitat Privada d'Iniciativa Social Nº E05431